MISIUNE

Daca ai auzit despre videochat si crezi ca stii despre ce este vorba, o sa te rog sa stergi totul cu buretele.

De ce? Pentru ca alaturi de noi vei patrunde intr-o nisa la care multi ravnesc dar procentul lor de reusita este foarte scazut. Personal, ma voi ocupa de trainingul fiecarui model.

Ma voi implica 100% in dezvoltarea ta si ma voi folosi de toata experienta mea pentru ca tu sa devii un model de Fetish de succes.

Ce inseamna model fetish? Modelul fetish are atitudine si incredere in sine si are o implicare mentala si psihologica net superioara celei fizice.

Modelul fetish va juca un rol, va fi intruchiparea unei fantezii, a unui vis. Va fi acea femeia la care toti barbatii viseaza, dar pe care niciunul nu o poate avea.

Superioara, eleganta, inteligenta, atractiva…si eu stiu ca tu poti fi deveni acea femeie fatala, in momentul in care butoanele corecte vor fi apasate si trainingul va fi unul sustinut.

 

Un criteriu cunoscut si universal valabil al obtinerii performantei este implicarea . Ca in orice alt domeniu de activitate cu cat te implici mai mult , cu cat depui mai multa pasiune in ceea ce faci , cu atat rezultatele financiare vor fi pe masura . In general , asta face diferenta , si in orice domeniu sau profesie oamenii care se implica cel mai mult – au si rezultatele cele mai notabile . Desigur ca atunci cand acceptam un loc de munca , o oportunitate de afaceri sau orice alt mijloc de desfasurare a unei activitati , targetul principal este profitul financiar , dar trebuie sa luam intotdeauna in considerare ca un potential angajator sau partener de afaceri ne va alege in functie de cat de buni suntem in ceea ce facem , si vor alege sa continue alaturi de noi in functie de cat de seriosi ne vom demonstra a fi pe durata desfasurarii contractului respectiv .

Sunt foarte multe mici detalii care fac diferenta , detalii care uneori valoreaza mii sau zeci de mii de dolari in plus , in fiecare luna , pornind de la aspecte tehnice (calitate audio – video , banda de internet , etc) , continuand cu aspecte logistice (amenajarea camerei de lucru , colorizare , etc) , experienta in domeniu (training , tips & tricks , suport tehnic si moral , promovare , etc.) , precum si caracteristicile tale personale : frumusete si personalitate . Cand ne referim la frumusete nu o facem in tiparul 90-60-90 ci mai degraba in respectul de sine , pentru ca o femeie frumoasa este acea femeie care se respecta pe sine si se ingrijeste .

Majoritatea informatiilor pe care le vei putea gasi pe internet sub diverse forme , in general ca si texte de marketing / promovare pe site-urile studiourilor de videochat , iti vor fi prezentate lucrurile intr-un mod colorat , frumos , impachetat artistic , unde nu trebuie sa faci mai nimic dar te vei imbogati instant . In videochat performantele financiare se obtin prin munca si implicare, atat din partea mea cat si si partea ta.