LEGALITATE & CONFIDENTIALITATE

Activitatea studioului respecta in totalitate legislatia in vigoare, tinerele urmand sa lucreze exclusiv in baza unui contract in care vor fi specificate toate detaliile activitatii lor pe fiecare site pe care sunt inregistrate si ce sume de bani vor incasa. Toti banii sunt declarati si se platesc catre Bugetul de Stat si Bugetul Asigurarilor Sociale: impozit pe venit, CAS si CASS.

Industria videochat-ului este perfect legala si este reglementata prin legea 196/2003 care face referire la activitatile cu continut adult.

Pe plan mondial, oficial, videochat-ul a aparut la mijlocul anilor 90, insa acesta a inceput sa fie practicat mai serios prin 1998, de atunci industria dezvoltandu-se continuu.

In prezent, in Romania si in strainatate, exista sute de mii de fete care au reusit sa isi construiasca o adevarata cariera in acest domeniu.

Studioul nostru respecta legislatia Romaniei si declara spre impozitare intreaga activitate financiara a societatii . Astfel, BlackDiamondeste un loc 100% sigur din punct de vedere legal. La interviu vei primi absolut toate detaliile , inclusiv un draft de contract ce stipuleaza clar drepturile si obligatiile fiecarei parti contractuale . Colaborarea noastra va incepe intotdeauna numai dupa semnarea contractului , niciodata inainte , si vei primi o copie semnata a acestuia inca din start . Este o practica corecta , transparenta , pe care o aplica orice studio de videochat care nu are nimic de ascuns, si care , desigur , functioneaza legal .

Confidentialitate

Nimeni nu va sti cu ce te ocupi daca tu nu vrei sa faci public acest lucru.

Echipa noastra nu va divulga niciodata informatiile personale, iar modelele lucreaza folosind un pseudonim.

Locatia se afla pe o strada linistita, nu este expusa vederii indiscrete, vei putea veni zilnic la lucru fara teama ca cineva cunoscut ar putea sa vada unde lucrezi.

De asemenea, siteurile cu care colaboram nu permit membrilor din Romania sa acceseze modelele din aceasta tara, asadar iti putem garanta in proportie de 100%  ca, daca tu nu vrei, nimeni nu va afla cu ce te ocupi.

In cazul in care, pe viitor, vei dori sa renunti la acest job trebuie sa stii ca in contractul tau de munca nu se va mentiona, ca incadrare, nimic avand legatura cu videochatul. Niciun alt angajator nu va putea afla vreodata ca ai lucrat in domeniu, daca tu nu vrei sa le aduci la cunostinta acest lucru