CONDITII DE ANGAJARE

Ca si model in studioul nostru, poti castiga sume fabuloase de bani, dar pentru a ajunge la ele trebuie sa ai cateva atuuri.

1. Limba engleza

Prima conditie pentru a putea sa activezi pe aceasta scena este sa vorbesti limba engleza, cel putin la nivel mediu.

2. Fizic

Nu te gandi ca numai fotomodelele pot accede la aceasta activitate.

Pentru a avea succes trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea. Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele.

In studioul nostru, pe langa veniturile mult mai mari decat media din Romania, vei invata care sunt punctele tale forte si cum sa le folosesti, astfel incat sa capeti incredere in tine si sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile si sa inveti sa iti maschezi micile imprerfectiuni pe care le avem cu totii.

Pornim de la lucruri simple si logice pe care le intalnim in viata de zi cu zi . In fiecare zi suntem atrasi de frumos si ne dorim sa avem in preajma noastra oameni frumosi . Pentru a ne indragosti insa , frumusetea nu este suficienta , partenerul nostru trebuie de asemeni sa fie carismatic , inteligent , etc. Daca transpunem aceasta afirmatie logica in internet , respectiv in videochat , atunci constatam ca primul aspect care conteaza in videochat este cel vizual , dar nu este obligatoriu si cel mai important , in final atitudinea , zambetul si naturaletea fiind cele care vor face diferenta dintre “un model” si “un model de succes “.

In ceea ce priveste frumusetea vizuala , aspectul fizic , stim sa apreciem si sa evidentiem frumusetea fiecarei femei , astfel incat imaginea ta online sa fie absolut impecabila . Fiind in spatele unei camere de luat vederi , sunt foarte multe trick-uri care pot sa fie facute pentru a sublinia anumite trasaturi sau pentru a ascunde anumite mici imerfectiuni . Desi fiecare om este frumos in felul lui , cu totii ne dorim sa aratam impecabil , motiv pentru care BlackDiamond Studio este dispus sa investeasca in imaginea ta.

Asa cum spuneam si mai sus , ceea ce va face insa intotdeauna diferenta este atitudinea , zambetul , mimica , interactiunea . Suntem fiinte sociabile si suntem atrasi de oameni care au astfel de caracteristici – definite intr-un cuvant prin carisma . Echipa noastra te va sustine si te va invata sa-ti dezvolti carisma , tehnicile de comunicare si chiar tehnicile de manipulare sociala . Aceste lucruri te vor ajuta nu doar sa ajungi un model de top cu incasari de invidiat , dar te vor ajuta si in viata ta de zi cu zi .

3. Ambitie

Noi suntem o echipa tanara si pregatita sa te ajute 24/7. Ambitia ta este determinanta in a te diferentia de alte alte modele. Dorinta de a invata, de a reusi, nu sunt lucruri pe care noi le putem impune. De tine depinde daca vei fi perseverenta, deschisa la noutati si provocari. Iar in acest domeniu, fiecare zi reprezinta o noua provocare.

As adauga la acest capitol cateva calitati pe care trebuie sa le ai pentru a deveni un model de top:

 

  • IMPLICARE – pentru ca fara sa te implici in mod serios , fara sa dezvolti o cat de mica pasiune pentru acest domeniu de activitate , iti va fi relativ imposibil sa intelegi unde esti si ceea ce ai de facut , sa te dezvolti ca model , si implicit sa ajungi la performantele financiare dorite .
  • PERSEVERENTA – uneori e posibil sa ai un start mai lent , iar castigurile tale sa fie mai mici decat te asteptai atunci cand te-ai angajat (visele acelea de mii de dolari INSTANT) . Este necesar putin timp (chestiune de cateva saptamani) pentru a-ti crea un profil de model cunoscut pe site-urile de specialitate , timp in care vei castiga mai putin (probabil) decat asteptarile tale initiale . Trebuie , daca te vei afla in aceasta situatie , sa perseverezi , sa mergi inainte , sa ai un pic de rabdare .
  • TIMP ACORDAT – cu cat timpul acordat lucrului este mai mare , cu atat succesul tau ca model va fi pe masura . In general , un model de succes lucreaza minim 40 de ore pe saptamana .