CASTIGURI & BENEFICII

Se spune ca perfectiunea nu exista, asa ca se vor auzi unele voci care vor sustine ca nu exista un job perfect. Echipa Black Diamond afirma, cu toata seriozitatea, ca acest loc de munca iti va aduce doar avantaje. E usor sa te convingem, trebuie doar sa ne vizitezi.

Castigurile in acest domeniu sunt practic nelimitate. Totul depinde de capacitatea ta de munca, ambitie, organizare si determinare.

In primele 2-3 luni, veniturile sunt in jurul sumei de 1000$, dar pot depasi si aceasta suma. Dupa aceasta perioada in care tu vei acumula cunostinte, vei capata incredere in tine, vei deveni din ce in ce mai cunoscuta pe site-urile pe care activezi si veniturile vor creste vizibil de la o luna la alta.

Fa-ne o vizita si iti pot demontra acest lucru!

1. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri

Performanta in orice domeniu de activitate se obtine in primul rand prin multa munca . Din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane corect si echitabil , care sa motiveze .

Fata de comisionul standard brut de 50%, toate modelele de videochat vor primi urmatoarele bonusuri cumulative:

– 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;

– 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;

– 5% daca venitul total este peste 10.000$ in acea perioada;

– 5% daca lucreaza la acest studio de videochat timp de 12 luni intregi, fara intrerupere.

 

        Avem reputatia platilor efectuate intotdeauna la timp si pana la ultimul cent , dar si reputatia transparentei in calcularea paymenturilor , corectitudine si respect in raport cu modelele noastre . Lucram doar cu modele determinate sa incerce si sa reuseasca performanta , motiv pentru care nu avem un sistem de amenzi sau penalizari .

Vei gasi cu siguranta oferte / comisioane care suna mai bine . Te lasam sa te convingi de aceste lucruri pe propria experienta , insa te putem informa din start ca de regula aceste oferte sunt fie promotii temporare de care vei afla la interviu sau pe parcurs , fie ascund sisteme cu amenzi si penalizari care sa balanseze – si de care vei afla pe parcurs – , calcule eronate la cursuri valutare mincinoase sau incorecte , si alte astfel de “oferte”. BlackDiamond te asigura in schimb ca 50% din ceva foarte consistent inseamna mai mult decat 70% dintr-o minciuna . De asemeni te asiguram de un tratament corect , fara amenzi , penalizari , cu calcule transparente , la un curs valutar real .

2. Ajutor financiar pentru debutante

Black Diamonds Studio va ajuta modelele de videochat aflate la inceput de drum sa-si completeze trusa de machiaj si garderoba, pentru a le asigura succesul.

De asemenea, daca te vei muta din alt oras te putem ajuta cu plata chiriei in primele luni, pana ce vei castiga suficient pentru a putea sa suporti singura aceste cheltuieli.

3. Teambuilding

Relaxare, spa, sejururi in tara si in strainatate oferite pentru ca intelegem efortul pe care il depui la locul tau de munca.

De aceea, te vom recompensa periodic cu cateva zile pe care le poti petrece la munte sau la mare, alaturi de echipa noastra.

4. Schimbare de look & Cursuri de make-up GRATUITE

Pentru ca noi ne dorim ca TU sa te simti bine in pielea ta, vom fi mereu de tine, oferindu-ti cele mai bune sfaturi si punandu-ti la dispozitie cei mai buni stilisti.

     Farmecul si frumusetea ta trebuiesc puse intotdeauna in valoare , mereu observate si apreciate la cele mai inalte standarde . Iti vom oferi intotdeauna tot ceea ce este mai nou si mai bun in materie de logistica si tehnologie , astfel incat eleganta ta sa fie usor de remarcat in mediul online . Adevaratele elemente ale frumusetii ,pentru noi, sunt insa zambetul tau natural – datorat lipsei grijilor , independenta ta financiara , increderea in sine . Arati extraordinar atunci cand iti implinesti visele si devii o femeie de succes .

5. Sedinte Foto/Video

Pentru ca ne dorim ca tu sa ai succes, iti vom oferi sedinte foto si video gratuite.

De asemenea, oferim un cadru relaxant si ajutor constant, de la training de specialitate la haine si machiaj, astfel incat modelele sa-si poata desfasura activitatea la cele mai inalte standarde.

6. Flexibilitatea

Colaborand cu noi vei putea sa iti alegi programul de munca. In studioul nostru vei putea lucra in tura de dimineata sau in tura de seara, in functie de stilul tau de viata!

Vei gasi cu siguranta in oras – Studiouri de videochat care ofera un program extrem de flexibil , cu putine ore lucrate zilnic / saptamanal sau lunar . Respectam decizia fiecarei persoane de a lucra oricat doreste , dar cunoastem cu certitudine , in acelasi timp , ca performanta in videochat se poate obtine doar cu foarte multa munca , cu foarte mult timp dedicat acestei activitati , cu perseverenta si determinare . Prin urmare , daca ti se promit mii de dolari pe un program de lucru extrem de flexibil , acest lucru este virtual imposibil .

Asa cum orice model de videochat are libertatea de a alege studioul ce i se potriveste (conform anumitor criterii de cautare , printre care si flexibilitatea programului) , si studioul nostru isi rezerva dreptul de a selecta doar modele care doresc sa lucreze cu adevarat profesional . Prin urmare , programul nostru de lucru standard este de 40 de ore saptamanal , 5 zile pe saptamana ( iti alegi tu zilele in care vrei sa lucrezi) a cate 8 ore fiecare , pe una din cele doua ture de lucru disponibile.